Bestelling Retourneren

Vul hier de vereiste gegevens in en wij nemen contact met u op.

Wanneer u uw bestelling of een gedeelte daarvan terug wilt sturen is dat bij ons geen probleem. Zolang u dit binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling aan ons kenbaar maakt kunt u van de volgende 2 methoden gebruik maken:

  1. Zelf retourbon uitprinten*
  2. Contact Opnemen

1. Voor het zelf uitprinten van een retourbon dient u in te loggen op uw persoonlijke account, en de te retourneren producten op te zoeken in uw Bestellingshistorie. Zolang de desbetreffende bestelling nog binnen de termijn van 14 dagen valt, kunt u eenvoudig de producten die u wenst terug te sturen aanvinken en hiervoor een retourbon aanmaken. Onder Mijn Account >>> Retourzendingen, kunt u de aangemaakte retourbon uitprinten welke nadere instructies voor het versturen bevat. Tevens kunt u hier de status van uw retourorder volgen.

OF

2. Voor het retourneren van bestelde producten kunt u ook contact met ons opnemen via het formulier hiernaast. Na het invullen van uw email-adres, het betreffende factuurnummer en de te retourneren producten ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie per email met nadere instructies voor het terugzenden van uw bestelling.

*Bij methode nr.1 is het opgeven van een reden voor retour een verplicht onderdeel voor het terugsturen van producten naar 'Belito.nl'. De door u opgegeven reden wordt echter door ons slechts voor administratieve doeleinden gebruikt en zal nooit aanleiding zijn om u het retourneren van uw bestelling te weigeren.